Client

Hof Groep Accountants & Adviseurs

Waalwijk | Breda

www.hofgroep.nl/home

www.hofgroep-kennisnet.nl 

Webdesign

eQ Design, uw full-service partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. eQ design maakt unieke custom design websites en commercials. Naast een onderscheidend design focussen wij ons met name op functionaliteit, toegevoegde waarde en gebruiksgemak. Wij spelen in op de trends van morgen, daarmee bent u gegarandeerd van een dynamische up-to-date website welke optimaal vindbaar is via de diverse zoekmachines. Een goede website dient de identiteit van uw organisatie in een oogopslag uit te drukken en stelt u in staat om informatie effectief en efficient naar uw klanten en prospects te communiceren.

Lees meer >

Huisstijl ontwerp

Uw huisstijl benadrukt in een oogopslag de identiteit van uw organisatie bij de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. Het is van belang dat huisstijl ontwerp herkenbaar, eenduidig en passend is bij uw onderneming en hetgeen u richting de markt uit
wilt stralen. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven.

Lees meer

Logo design

Uw logo is het gezicht van uw organisatie, het is vaak het eerste wat de buitenwereld van uw bedrijf ziet. Uw logo moet dus moet in een oogopslag duidelijk maken wie u bent en wat u doet. Daarnaast is uw logo een middel om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Lees meer.

SEO

eQ design is een zoekmachine marketingbureau en zorgt ervoor dat websites hoog in de (kostenloze) resultaten van Google getoond worden. Als geen ander zijn wij thuis in Google.

eQ design garandeert topposities voor door u gewenste zoekwoorden op no-cure-no-pay
basis. Meer bezoekers betekent meer prospects en uiteindelijk meer omzet. De beste manier om ervoor te zorgen dat er meer mensen naar uw website kijken is om hoog binnen de resultaten van de zoekmachines te staan.

Lees meer.

Sfeerimpressie Hof Groep Accountants & Adviseurs

Betrouwbaar, kwaliteit, pro-actief en persoonlijke dienstverlening zijn termen die u op veel websites leest. Onderscheidend? Volgens ons basiswaarden. Wij willen weten wie u bent en wat u drijft. Wij willen weten wat uw doelen zijn. Samen kijken we met u vooruit. Verrast het u van een accountantskantoor? Hof Groep, meer mogelijkheden zien’.

www.hofgroep.nl

Desgewenst kunnen wij van eQ design bovenstaande 3d books voor u ontwikkelen. Het is mogelijk om al uw documenten in een dergelijke vorm op internet te laten zien.
Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. eQ design, ‘Boosting your Business’.

error: