eqdesign.nl websites

EQ staat voor emotionele intelligentie. Het is ons doel uw merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving. Wij ontwikkelen & activeren merken voor onze ambitieuze opdrachtgevers, graag ondersteunen wij u in het ondernemerschap.
.
Ondernemen vraagt om inzicht. Om flexibiliteit en efficiency. Om het vermogen uw klanten én uw concurrenten te blijven verrassen. Uw organisatie moet kunnen bouwen op gestroomlijnde processen, vlekkeloze ICT & websites, een consistente huisstijl en doorlopende promoties van uw merk. Het in lijn brengen van uw strategie met de nieuwste trends & mogelijkheden op ICT gebied is onze werkwijze. Verlaag uw kosten en vergroot uw omzet en naamsbekendheid met onze innovatieve websites, toepassingen & software.

Websites , Webshops & Internet Marketing

Websites & apps

Webshop ontwikkeling

Internet Marketing

Onze specialisten ontwerpen onderscheidende websites, webshops, huisstijlen, marketing video’s & software toepassingen. Middels ons totaalpakket bieden wij de ideale oplossing voor zowel starters, het MKB, instanties als grote ondernemingen. Geprezen om het gebruiksgemak en toegankelijkheid. Profiteer van onze scherpe tarieven en uitgebreide functies waarmee u uw onderneming efficiënt en professioneel positioneert. Ook voor (aanvullende) promoties van uw merk, website en webshop kan u bij ons terecht.

Full service marketing & internetbureau

EQ Design ondersteunt in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en onderscheidende (online) identiteit. Wij zijn een full service internet & marketing bureau. Naast websites & marketing ontwikkelen we vaak het gehele achterliggende concept. Van technische realisatie tot implementatie. De aanvullende online en offline promotie(s). Neemt u eens een kijkje bij ons dienstenoverzicht. Wij begeleiden u naar succes. Lees meer over ons.

  • Op welke aspecten kan uw onderneming zich onderscheiden?
  • Ligt de IT / internet strategie in lijn met uw bedrijfsstrategie?
  • Op welke wijze kan ICT bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

check Zowel voor de grotere ondernemingen als MKB opdrachtgevers
check VIP pakket    |    Premium pakket    |   Budget pakket vanaf 499 €
check Vergroot uw omzet, naamsbekendheid en geografisch bereik
check Optimale vindbaarheid binnen de zoekmachines (SEO)

eqdesign.nl websites

THE NEW INTERNET

EQ staat voor signatuur bepalen, hoe onderscheidend is uw organisatie? 

Graag overtuigen wij u van onze werkwijze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

eqdesign.nl websites

Huisstijl & Identity

Door uw logo en daar uit afgeleide elementen op een consequente manier in al uw communicatiemiddelen te verwerken, zorgen wij voor herkenbaarheid en een duidelijke identiteit. Uw huisstijl benadrukt in een oogopslag de identiteit van uw organisatie bij de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. Het is van belang dat huisstijl ontwerp herkenbaar, eenduidig en passend is bij uw onderneming en hetgeen u richting de markt uit wilt stralen. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven!

ICT Nieuws

ICT:

lees_meer

RESPONSIVE DESIGN

Eén website geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Gerealiseerd door het gebruik van responsive webdesign.

Uw website wordt een platvorm waarbinnen de laatste ICT technieken geïntegreerd worden, denk hierbij aan chat functies, automatisch plaatsen & promoten van producten, social media cross posting, nieuwsbrieven en posten via mail of drag & drop. Uw succes is ons succes, EQ Design & Innovations.

Offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kan u een vrijblijvende offerte aanvragen.
Of uw plannen nu groot of bescheiden zijn, wij leren u graag kennen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.