Brochure ontwerp

Een brochure geeft uw klanten uitgebreide informatie over de producten en diensten die uw organisatie aanbiedt. eQ design zorgt voor een professionele en aantrekkelijke vormgeving en maakt van uw brochure een echte blikvanger. Uw brochure kan helemaal aangepast worden aan uw wensen, het aantal pagina’s, de papiersoort en druktechnieken, voor een uniek eindresultaat zijn bijna alle variaties mogelijk. Natuurlijk zullen wij u goed adviseren welke uitvoering het beste past bij uw doelstelling.
Wij begeleiden het gehele proces voor een optimaal eindresultaat.

Wat is het belangrijkste voor uw brochure? Vraagt uw product/dienst om meer tekst en uitleg of juist om meer visualisatie? Wat wilt u als bedrijf uitstralen? De keuze van het papier kan hierbij een grote rol spelen. U kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat de foto’s betere overkomen als u kiest voor glanspapier of de folder gaat bewerken met vernis of lak. Maar ook kunt u de brochure drukken op natuurbehoudend papier, als uw bedrijf duurzaamheid een belangrijke waarde vindt.

Desgewenst kunnen wij u ook helpen bij het online weergeven van brochures (voorbeeld).

eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Of het nu om een brochure, commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.

Lees meer over ons     |   Adviesgesprek    |    Offerte aanvragen

Partners in business

Wij ontwikkelen en activeren merken voor onze ambitieuze opdrachtgevers. Daarin combineren wij creatieve strategie en strategische creativiteit met de kansen van de digitale wereld. Of het nu om branding, advertising of digitale marketing gaat, ons doel is om via unieke, interactieve en innovatieve communicatie, mensen aan merken te verbinden.
eQ design ondersteunt in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en onderscheidende identiteit. Wij bieden de totaaloplossing voor ondernemingen en instanties. Uw succes is ons succes. Eq design, ‘boosting your business’.

 • Zowel voor de grotere ondernemingen als MKB opdrachtgevers
 • VIP pakket | Premium pakket | Budget pakket
 • Vergroot uw omzet, naamsbekendheid en geografisch bereik

brochure ontwerpen

Digitale wereld

De wereld wordt steeds digitaler en mobieler als gevolg op de toegenomen informatievoorziening en behoefte. Mensen communiceren 24-7 en in een razend tempo.
Deze nieuwe ontwikkeling brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor mensen, maar ook voor organisaties en merken. Om relevant, onderscheidend en betrokken te blijven moeten zij voortdurend innoveren. In een wereld waar de ‘spelregels’ snel veranderen en consumenten steeds veeleisender worden, is dat geen eenvoudige opgave.

Hier komt eQ design in beeld. Via innovatieve communicatie bouwen en accelereren wij merken, graag ondersteunen wij u in het ondernemerschap.

Bekijk het overzicht van onze dienstverlening

Conventionele of digitale marketing?

Uw naamsbekendheid vergroten? Uw producten of diensten nader onder de aandacht brengen? Of gaat u een nieuw product lanceren?

Reclame is de uitgelezen manier om uw bedrijf, product of diensten te promoten. Dit kan conventioneel, met zogenaamde print reclame (denk aan dagblad en tijdschrift advertenties, flyers en folders), via de mogelijkheden die internet en social media ons bieden of middels een combinatie van meerdere media.

Als specialist in (online) marketing ontwerp denkt eQ design met u mee en adviseert welke vorm in uw geval het meest effectief is. We realiseren voor elke campagne een op maat gesneden aanpak, zodat u verzekerd bent van de optimale inzet van uw budget. Naast complete campagnes kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het ontwerp van losse  uitingen zoals advertenties, flyers, folders, autobelettering, gevelreclame, billboards, banners, logo’s of websites. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat u verrassen door onze verfrissende aanpak.

Wij werken als

 • Merkstrategen (business, branding, marketing)
 • Creatieven (copy, design, digital)
 • Digitale consultants (web, apps, sem, seo, smm)
 • Ontwikkelaars (online, mobile, products)

U zocht op:

 • Brochure ontwerp
 • Brochure ontwerpen
 • Professionele brochure
 • Brochure