Commercial

De uitdaging om in 20 seconden communicatief te pieken met beeld en geluid motiveert ons om creatief tot het uiterste te gaan. Wij reduceren de boodschap tot de kern en bedenken een origineel concept. Vaak met een knipoog. Wij weten de perfecte locaties, de goed gekozen acteurs en de passende props te vinden. Met precies de juiste voice-over en dat lekkere deuntje. Deze ingredienten maken de spots opvallend en tot een succes.

Video en multimedia is de discipline waar het voor eQ design mee begon.
Nog steeds zijn basic bedrijfsfilms en betoverende videopresentaties een belangrijk deel van ons werk. Van een relatief eenvoudige powerpoint presentatie of een internet filmpje tot een complete audiovisuele beleving in HD, verdeeld over meerdere beeldschermen. Altijd zijn creativiteit en kwaliteit als duidelijke signatuur aanwezig.

Welkom bij eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.

Offerte aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

MKB Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s vanaf  € 499

Portfolio

Bekijk voorbeelden & recent projects