Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is veelal de basis. Aan de hand van de marketingstrategie bedenken we meerdere concepten. De eerste stappen van het externe en interne communicatieproces. Het in kaart brengen van behoeften en het afstemmen van mogelijkheden. Het verkennen van richtingen en het kiezen van de juiste vorm. Een goed concept is direct te vertalen naar vormgeving en inhoud, eenduidig en herkenbaar. Bij conceptontwikkeling kunt u denken aan de nieuwe look en feel van al uw communicatie-uitingen, maar ook heel projectmatig aan een enkele brochure.

Graag denken wij met u mee over het versterken van uw merk. Een nieuwe campagne en emotie in tekst en beeld. Bij positioneren gaat het om het verwezenlijken van een mentale plaats, een zogenaamde breinpositie. Anders gezegd: een plek in het hoofd van mensen.
Het kenmerk van een goed concept is dat het onderscheidend, geloofwaardig en relevant is. Dat is de essentie van positioneren. Het draait uiteindelijk om uw merk op een zodanig identificeerbare manier neer te zetten zodat deze aansluit bij het verwachtingspatroon van de gebruikers en belanghebbenden.
Gebaseerd op onze economische en bedrijfskundige achtergrond (MBA), aangevuld met ICT specialisatie kunt u rekenen op een betrouwbare en deskundige partner. Uw succes is ons succes. eQ design, ‘boosting your business’.

Wij leren u met uw plannen, of die nu groot of bescheiden zijn, graag kennen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

conceptontwikkeling

Boosting your Business

eQ staat voor sociale intelligentie. Het is ons doel uw webshop & merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving. Graag ondersteunen wij in het ondernemerschap. Het in lijn brengen van uw strategie met de nieuwste mogelijkheden op ICT gebied is onze werkwijze.

– Op welke aspecten kan uw onderneming zich onderscheiden?
– Ligt de IT / internet strategie in lijn met uw bedrijfsstrategie?
– Op welke wijze kan uw website bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

Lees meer over ons >