EQ staat voor emotionele intelligentie. Het is ons doel uw merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving. Wij ontwikkelen & activeren merken voor onze ambitieuze opdrachtgevers, graag ondersteunen wij u in het ondernemerschap.

.
Ondernemen vraagt om inzicht. Om flexibiliteit en efficiency. Om het vermogen uw klanten én uw concurrenten te blijven verrassen. Uw organisatie moet kunnen bouwen op gestroomlijnde processen, vlekkeloze ICT & websites, een consistente huisstijl en doorlopende promoties van uw merk. Het in lijn brengen van uw strategie met de nieuwste trends & mogelijkheden op ICT gebied is onze werkwijze. Verlaag uw kosten en vergroot uw omzet en naamsbekendheid met onze innovatieve websites, toepassingen & software.

Met passie voor ons werk laten we onze relaties van hun beste kant zien.
Ook met ons samenwerken?

Full service internet & marketing bureau

Onze specialisten ontwerpen onderscheidende websites, webshops, huisstijlen, marketing video’s & software toepassingen. Middels ons totaalpakket bieden wij de ideale oplossing voor zowel starters, het MKB, instanties als grote ondernemingen. Geprezen om het gebruiksgemak en toegankelijkheid. Naast het maken van websites kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze in de top resultaten van Google en andere zoekmachines worden weergegeven. Profiteer van onze scherpe tarieven en uitgebreide functies waarmee u uw onderneming efficiënt en professioneel positioneert.

Kwalitatief goede dienstverlening, toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen en heldere / scherpe tarieven zijn het uitgangspunt, no nonsence! Wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen, uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor eenmalige opdrachten en of het beheer van uw huidige website.

werkwijze  |    online offerte    |    contact   |    bekijk onze tevreden opdrachtgevers

overzicht-diensten

start-project

Websites & apps

Webshop ontwikkeling

Internet Marketing

IT Oplossingen

Huisstijl ontwerp

* Eerste indruk *

De gemiddelde internet gebruiker beslist binnen ongeveer 5 seconden of diegene op de site blijft dan wel doorklikt naar een andere. De eerste indruk en relevante, goede content zijn hierbij van vitaal belang. Een professionele site moet naast een goed design in een oogopslag de identiteit van een organisatie benaderen. Wij gaan doorgaans een lange termijn relatie aan met onze klanten zodat uw organisatie doorlopend up-to-date blijft aangaande de laatste ontwikkelingen op ICT gebied. eQ Design biedt de internet totaaloplossing voor ondernemingen & instanties desgewenst in samenwerking met partnerorganisaties.

  • Op welke aspecten kan uw onderneming zich onderscheiden?
  • Ligt de IT / internet strategie in lijn met uw bedrijfsstrategie?
  • Op welke wijze kan uw website bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

Een concrete, liefst onderscheidende, bedrijfsstrategie is de optimale basis voor een succesvolle website en conversies via de site. Wij kunnen hier desgewenst met u over meedenken en het complete traject van strategie tot uitingen op de website voor u verzorgen.

* Mission Statement *

eQ design ondersteunt in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en functionele (online) identiteit. De nadruk ligt op onderscheidend vermogen, concurrentievoordeel, design en functionaliteit. Uw succes is ons succes. eQ design, boosting your business.

Huisstijl & Identity

Door uw logo en daar uit afgeleide elementen op een consequente manier in al uw communicatiemiddelen te verwerken, zorgen wij voor herkenbaarheid en een duidelijke identiteit.

Uw huisstijl benadrukt in een oogopslag de identiteit van uw organisatie bij de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. Het is van belang dat huisstijl ontwerp herkenbaar, eenduidig en passend is bij uw onderneming en hetgeen u richting de markt uit wilt stralen. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven!