[button link=”http://eqwebdesign.nl/-diensten/flyers_brochures.html” size=”medium” variation=”black” align=”left”]Flyers & Brochures[/button]

 

 

Flyers & Brochures:

Flyers
Met een flyer kunt u uw bedrijfsactiviteiten, diensten en/of producten presenteren. eQ design ontwerpt een effectieve flyer waarbij uw boodschap in een oogopslag duidelijk is.
Wij zorgen voor een prikkelend ontwerp dat de aandacht trekt en de ontvanger aanzet tot actie.

Brochures
Met een brochure geeft u uw klanten uitgebreide informatie over de producten en diensten die uw organisatie aanbiedt. eQ design zorgt voor een professionele en aantrekkelijke vormgeving en maakt van uw brochure een echte blikvanger. Uw brochure  kan helemaal aangepast worden aan uw wensen, het aantal pagina’s, de papiersoort en druktechnieken, voor een uniek eindresultaat  zijn bijna alle variaties mogelijk.
Natuurlijk zullen wij u goed adviseren welke uitvoering het beste past bij uw doelstelling.
Wij begeleiden het gehele proces voor een optimaal eindresultaat.

eQ design is uw partner op het gebied van creatieve huisstijl en brochure ontwerpen. Als full-service design bureau passen wij het brochure ontwerp in uw huisstijl toe met het oog op de laatste ontwikkelingen binnen de markt.
eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.

Wij werken zowel voor grote als voor kleine ondernemingen. Uiteraard kunt u ook voor eenmalige opdrachten bij ons terecht.
Gebaseerd op onze economische en bedrijfskundige achtergrond (MBA), aangevuld met ICT specialisatie kunt u rekenen op een betrouwbare en deskundige partner.
Uw succes is ons succes. eQ design, ‘boosting your business’.

Wij leren u met uw plannen, of die nu groot of bescheiden zijn, graag kennen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@eqdesign.nl          www.eqdesign.nl          www.eqwebdesign.nl        T. 0416 – 56 03 40

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *