webdesign

WWW.EQDESIGN.NL

ICT Training

Er is geen bureau meer te vinden waar géén pc op staat. De laptop, desktop en het tablet vormen de standaarduitrusting van iedere werknemer. Bij iedere onderneming wordt ervan uitgegaan dat de medewerkers met computerapparatuur en -software kunnen omgaan.

Wilt u meer kansen op het internet? De ICT strategie in lijn brengen met de bedrijfsdoelstellingen? Uw personeel efficiënter laten werken? Dan is een ICT of internet-vaardigheidstraining van EQ design een absolute must. In de basis ICT-trainingen leert u de basics van programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Access. Hiernaast bieden wij trainingen aangaande het efficiënt inrichten van de werkplekken, de ICT architectuur, beveiliging en software. Ook voor trainingen op gevorderd niveau, zoals webdesign, php en html programmeertalen, server inrichting en beheer, automatisering en internet security kan u bij ons terecht.

Aanvragen training

Praktijkgerichte trainingen

In onze trainingen staat de praktijk – úw praktijk – centraal. De vaardigheden die u krijgt aangereikt, kunt u direct in uw eigen praktijk toepassen. Graag bespreken wij uw wensen en doelen en richten het trainingsprogramma in.

Natuurlijk wilt u maximaal rendement halen uit uw ICT en Diensten. Daarom luisteren wij altijd eerst naar de situatie en behoeften van uw organisatie. Op basis daarvan bieden we u maatwerk trainingen en oplossingen die aansluiten op uw vraag. Via het aanvraagformulier kan u een trainingsprogramma aanvragen.
Ook kan u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via onze helpdesk.

Terug naar diensten

Over ons

Contact