Huisstijl & identity

Huisstijl ontwerp

Onze werkwijze is open, betrokken, uitdagend en effectief. Bij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl of website fungeren wij graag als sparringspartner voor uw onderneming. De focus ligt op een onderscheidende huisstijl met toegevoegde waarde als uitgangspunt.

Hoe onderscheidend is uw organisatie?

Door uw logo en daar uit afgeleide elementen op een consequente manier in al uw communicatiemiddelen te verwerken, zorgen wij voor herkenbaarheid en een duidelijke identiteit. Uw huisstijl benadrukt in een oogopslag de identiteit van uw organisatie bij de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. Het is van belang dat huisstijl ontwerp herkenbaar, eenduidig en passend is bij uw onderneming en hetgeen u richting de markt uit wilt stralen. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven!

  • Professioneel & onderscheidend
  • Heldere, scherpe tarieven
  • Integratie met online applicaties (website, apps etc)
  • Maatwerk toepassingen & oplossingen
  • Wij begeleiden u naar succes

Consultancy & advisering

eQ design denkt met u mee, ontwerpt en realiseert uw logo en huisstijl en passen deze toe op uw website, brochures, commercials (tv & banner), visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc. Al deze zaken met het oog op de laatste ontwikkelingen binnen de markt en de wensen van uw klanten en prospects. Revisie van uw bestaande logo cq huisstijl behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij leren u met uw plannen, of die nu groot of bescheiden zijn, graag kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op.