Webdesign – art gallery France

The ArtVortal.com museum Galleries houses a variety of museums around the world. We want to be a leading agency to develop, support and promote international, regional, community and public museums and galleries across our website.

art gallery France

Client

ArtVortal.com

Worldwide online art galleries

www.artvortal.com

Webdesign

eQ Design, uw full-service partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. eQ design maakt unieke custom design websites en commercials. Naast een onderscheidend design focussen wij ons met name op functionaliteit, toegevoegde waarde en gebruiksgemak. Wij spelen in op de trends van morgen, daarmee bent u gegarandeerd van een dynamische up-to-date website welke optimaal vindbaar is via de diverse zoekmachines. Een goede website dient de identiteit van uw organisatie in een oogopslag uit te drukken en stelt u in staat om informatie effectief en efficient naar uw klanten en prospects te communiceren.

Lees meer >

Huisstijl ontwerp

Uw huisstijl benadrukt in een oogopslag de identiteit van uw organisatie bij de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. Het is van belang dat huisstijl ontwerp herkenbaar, eenduidig en passend is bij uw onderneming en hetgeen u richting de markt uit
wilt stralen. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven.

Lees meer

Logo design

Uw logo is het gezicht van uw organisatie, het is vaak het eerste wat de buitenwereld van uw bedrijf ziet. Uw logo moet dus moet in een oogopslag duidelijk maken wie u bent en wat u doet. Daarnaast is uw logo een middel om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Lees meer.

SEO

eQ design is een zoekmachine marketingbureau en zorgt ervoor dat websites hoog in de (kostenloze) resultaten van Google getoond worden. Als geen ander zijn wij thuis in Google.

eQ design garandeert topposities voor door u gewenste zoekwoorden op no-cure-no-pay
basis. Meer bezoekers betekent meer prospects en uiteindelijk meer omzet. De beste manier om ervoor te zorgen dat er meer mensen naar uw website kijken is om hoog binnen de resultaten van de zoekmachines te staan.

Lees meer.