pos

Aan de hand van de marketingstrategie bedenken we meerdere concepten.
Conceptontwikkeling is veelal de basis. De eerste stappen van het externe en interne communicatieproces. Het in kaart brengen van behoeften en het afstemmen van mogelijkheden. Het verkennen van richtingen en het kiezen van de juiste vorm. Een goed concept is direct te vertalen naar vormgeving en inhoud, eenduidig en herkenbaar.

Bij conceptontwikkeling kunt u breed denken aan de nieuwe look en feel van al uw communicatie-uitingen, maar ook heel projectmatig aan een enkele brochure.
Graag denken wij met u mee over het versterken van uw merk. Een nieuwe campagne en emotie in tekst en beeld.

Bij positioneren gaat het om het verwezenlijken van een mentale plaats, een zogenaamde breinpositie. Anders gezegd: een plek in het hoofd van mensen. Het kenmerk van een goed concept is dat het onderscheidend, geloofwaardig en relevant is. Dat is de essentie van positioneren. Het draait uiteindelijk om uw merk op een zodanig identificeerbare manier neer te zetten zodat deze aansluit bij het verwachtingspatroon van de gebruikers en belanghebbenden.

eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.