[button link=”http://eqwebdesign.nl/-diensten/promoties.html” size=”medium” variation=”black” align=”left”]Promotie – ontwikkeling & design[/button]

 

 

Promotie (s):

Uw naamsbekendheid vergroten?
Uw producten of diensten nader onder de aandacht brengen?
Of gaat u een nieuw product lanceren?

Reclame is de uitgelezen manier om uw bedrijf, product of diensten te promoten. Dit kan conventioneel, met zogenaamde print reclame (denk aan dagblad en tijdschrift advertenties, flyers en folders), via de mogelijkheden die internet en social media ons bieden of middels een combinatie van meerdere media.

Als specialist in reclame ontwerp denkt eQ design met u mee en adviseert welke vorm van reclame in uw geval het meest effectief is. We realiseren voor elke campagne een op maat gesneden aanpak, zodat u verzekerd bent van de optimale inzet van uw reclame budget.        Naast complete campagnes kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het ontwerp van losse reclame uitingen zoals advertenties, flyers, folders, autobelettering, gevelreclame, billboards, banners of websites. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat u verrassen door onze verfrissende aanpak.

eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.

Gebaseerd op onze economische en bedrijfskundige achtergrond (MBA), aangevuld met ICT specialisatie kunt u rekenen op een betrouwbare en deskundige partner.
Uw succes is ons succes. eQ design, ‘boosting your business’.

Wij leren u met uw plannen, of die nu groot of bescheiden zijn, graag kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@eqdesign.nl          www.eqdesign.nl          www.eqwebdesign.nl        T. 0416 – 56 03 40

[nggallery id=1]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *