Reclame & media services

Uw merk effectief promoten?

Wij ontwikkelen en activeren merken voor onze ambitieuze opdrachtgevers. Daarin combineren wij creatieve strategie en strategische creativiteit met de kansen van de digitale wereld. Of het nu om branding, advertising of digitale marketing gaat, ons doel is om via unieke, interactieve en innovatieve communicatie, mensen aan merken te verbinden.

Hoe onderscheidend is uw organisatie?

           Wij begeleiden u naar succes     video

strat

Digitale wereld

De wereld wordt steeds digitaler en mobieler als gevolg op de toegenomen informatievoorziening en behoefte. Mensen communiceren 24-7 en in een razend tempo.
Deze nieuwe ontwikkeling brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor mensen, maar ook voor organisaties en merken. Om relevant, onderscheidend en betrokken te blijven moeten zij voortdurend innoveren. In een wereld waar de ‘spelregels’ snel veranderen en consumenten steeds veeleisender worden, is dat geen eenvoudige opgave.

Hier komt eQ design in beeld. Via innovatieve communicatie bouwen en accelereren wij merken, graag ondersteunen wij u in het ondernemerschap.

Conventionele of digitale reclame?

Uw naamsbekendheid vergroten? Uw producten of diensten nader onder de aandacht brengen? Of gaat u een nieuw product lanceren?

Reclame is de uitgelezen manier om uw bedrijf, product of diensten te promoten. Dit kan conventioneel, met zogenaamde print reclame (denk aan dagblad en tijdschrift advertenties, flyers en folders), via de mogelijkheden die internet en social media ons bieden of middels een combinatie van meerdere media.

Als specialist in reclame ontwerp denkt eQ design met u mee en adviseert welke vorm van reclame in uw geval het meest effectief is. We realiseren voor elke campagne een op maat gesneden aanpak, zodat u verzekerd bent van de optimale inzet van uw reclame budget. Naast complete campagnes kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het ontwerp van losse reclame uitingen zoals advertenties, flyers, folders, autobelettering, gevelreclame, billboards, banners of websites. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat u verrassen door onze verfrissende aanpak.

Wij werken als

  • Merkstrategen (business, branding, marketing)
  • Creatieven (copy, design, digital)
  • Digitale consultants (web, apps, sem, seo, smm)
  • Ontwikkelaars (online, mobile, products)

U zocht op:

  • Online reclame
  • Reclame