[button link=”http://eqwebdesign.nl/-diensten/social_media.html” size=”medium” variation=”black” align=”left”]Social media zakelijk toepassen[/button]

 

 

Social media (zakelijk):

Social media heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Social Media kanalen als Twitter, LinkedIn en Facebook zijn uitstekende tools om tegen lage kosten groei voor uw website en onderneming te realiseren. 

Via Social Media compagnes kunt u bijvoorbeeld actualiteiten, vacatures, events en promoties met uw netwerk delen. eQ design kan u desgewenst ondersteunen in het maken van een uniforme uitstraling (huisstijl) en automatische koppelingen tussen uw website en de diverse social media kanalen.

Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om updates via enkele muiskliks automatisch over 50+ social media kanalen te verspreiden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar. Gebaseerd op onze economische en bedrijfskundige achtergrond (MBA), aangevuld met ICT specialisatie kunt u rekenen op een betrouwbare en deskundige partner.
Uw succes is ons succes. eQ design, ‘boosting your business’.

Wij leren u met uw plannen, of die nu groot of bescheiden zijn, graag kennen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@eqdesign.nl       www.eqdesign.nl       www.eqwebdesign.nl    T. 0416 – 56 03 40

[nggallery id=1]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *