[button link=”http://eqwebdesign.nl/-diensten/strategie_ontwikkeling.html” size=”medium” variation=”black” align=”left”]Klik hier voor onze strategische dienstverlening[/button]

 

 

Strategie – bedrijfsstrategie

Het externe communicatieproces dient onderbouwd te zijn door een actuele, liefst onderscheidende bedrijfsstrategie. eQ design ondersteunt in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en onderscheidende identiteit.

– Op welke aspecten kan uw onderneming zich onderscheiden?
– Ligt de IT strategie in lijn met de bedrijfsstrategie?

Een concrete, onderscheidende bedrijfsstrategie is de optimale basis voor een succesvolle website en conversies via de site. Gebaseerd op onze economische en bedrijfskundige achtergrond (MBA), aangevuld met ICT specialisatie kunt u rekenen op een betrouwbare en deskundige partner. Wij kunnen uw organisatie als geen ander vanuit een helicopterperspectief bekijken.

Als basis voor een onderscheidende website bieden wij bedrijfskundige en bedrijfseconomische analyses aan. Zo sparren wij met ondernemers over de visie, missie, doelen, processen en voornamelijk de strategische implementatie en marktbenadering binnen de desbetreffende organisatie. 

eQ design helpt u bovenstaande onderdelen met elkaar te verbinden om aan het einde van het proces, via de website, een duurzaam en onderscheidend collectief neer te zetten.

eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.
Wij leren u met uw plannen, of die nu groot of bescheiden zijn, graag kennen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@eqdesign.nl          www.eqdesign.nl          www.eqwebdesign.nl        T. 0416 – 56 03 40

[nggallery id=1]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *