[button link=”http://eqwebdesign.nl/-diensten/video_animaties.html” size=”medium” variation=”black” align=”left”]Video Animaties[/button]

 

 

Video animaties:

Mensen zijn meer en meer visueel ingesteld. Uw boodschap komt in veel gevallen pas goed over als die tot leven wordt gebracht. Bijvoorbeeld in een videoproductie.

eQ design ontwikkelt graag uw flash (websites) en video animaties. eQ design ontwikkelt animaties voor zowel websites, in store communicatie (narrowcasting), beurzen en events en voor gebruik op diverse media van kleine tft (computer) schermen tot TV schermen en complete video walls.

eQ design is een ervaren producent. Dat merkt u vanaf het allereerste begin, in de vorm van een aantrekkelijk script. En dat ziet u aan het eindresultaat, met een doelgroep die uw boodschap oppikt zoals u het heeft bedoeld.

eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia.
Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.

Wij werken zowel voor grote als voor kleine ondernemingen. Uiteraard kunt u ook voor eenmalige opdrachten bij ons terecht. Gebaseerd op onze economische en bedrijfskundige achtergrond (MBA), aangevuld met ICT specialisatie kunt u rekenen op een betrouwbare en deskundige partner. Uw succes is ons succes. eQ design, ‘boosting your brand’.

 info@eqdesign.nl          www.eqdesign.nl          www.eqwebdesign.nl        T. 0416 – 56 03 40

[nggallery id=1]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *