• BEDRIJFSVIDEO’S - LOGO ANIMATIES

    Video stimuleert bezoekers op een website en prikkelt ze om bijvoorbeeld een aankoop te doen, om een winkel te bezoeken of om contact op te nemen.

    Lees meer

Met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm kan u in een korte tijd iets duidelijk maken en laten zien. Het bewegende beeld heeft een grotere impact dan een geschreven tekst. Daarnaast draagt de promotievideo bij aan de vindbaarheid van de website en zorgt het ervoor dat bezoekers langer op je website aanwezig zijn. Een goede bedrijfsvideo is een sterk communicatiemiddel en wordt steeds meer ingezet als marketingtool.

Wij ontwerpen en ontwikkelen kwaliteits bedrijfsvideo’s & logo animaties. Enkele voorbeelden kan u op deze pagina bekijken.
Heeft u nog geen bedrijfsvideo of is de huidige bedrijfsfilm aan een upgrade toe? Ons vakkundige team gaat graag voor je aan de slag om tot een creatief videoconcept te komen, waarmee we uw bedrijf of product onder de aandacht brengen bij de gewenste doelgroep. Naast het ontwerp van de video kan u ook voor de (online) promotie van uw merk bij ons terecht.

Good design is good business

promo

Zoekmachine marketing

promo

WebsitePro

logo animatie

WebsitePro

logo animatie black

brands

OVER EQ DESIGN

eQ staat voor sociale intelligentie. Het is ons doel uw webshop & merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving. Graag ondersteunen wij in het ondernemerschap. Het in lijn brengen van uw strategie met de nieuwste mogelijkheden op ICT gebied is onze werkwijze.

– Op welke aspecten kan uw onderneming zich onderscheiden?
– Ligt de IT / internet strategie in lijn met uw bedrijfsstrategie?
– Op welke wijze kan uw website bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

RESPONSIVE DESIGN

Eén website geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Gerealiseerd door het gebruik van responsive webdesign.

Uw website wordt een platvorm waarbinnen de laatste ICT technieken geïntegreerd worden, denk hierbij aan chat functies, automatisch plaatsen & promoten van producten, social media cross posting, nieuwsbrieven en posten via mail of drag & drop. Uw succes is ons succes, EQ Design & Innovations.