social

Social media heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Social Media kanalen als Twitter, LinkedIn en Facebook zijn uitstekende tools om tegen lage kosten groei voor uw website en onderneming te realiseren.

Via Social Media compagnes kunt u bijvoorbeeld actualiteiten, vacatures, events en promoties met uw netwerk delen. eQ design kan u desgewenst ondersteunen in het maken van een uniforme uitstraling (huisstijl) en automatische koppelingen tussen uw website en de diverse social media kanalen. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om updates via enkele muiskliks automatisch over 50+ social media kanalen te verspreiden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

eQ Design, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor u klaar.
Wij werken zowel voor grote als voor kleine ondernemingen. Uiteraard kunt u ook voor eenmalige opdrachten bij ons terecht.

Uw succes is ons succes. eQ design, ‘boosting your business’.

info@eqdesign.nl       www.eqdesign.nl   

Via de icoontjes links bovenaan uw scherm kan u onze social media profielen bekijken.

MKB websites

eQ design is gespecialiseerd in het maken van full corporate websites. Naast een professioneel design focussen wij ons met name op functionaliteit, toegevoegde waarde en gebruiksgemak.

Partners in business

Graag ondersteunen wij in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en functionele (online) identiteit. Uw succes is ons succes. EQ design, boosting your business.

Creative Agency

eQ staat voor emotionele intelligentie. Het is ons doel om uw website & merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving om deze zo goed mogelijk te laten renderen.

error: