social

Social media kan je bedrijf helpen bij het vinden van nieuwe leads, het behoudt van klanten en de groei van jouw onderneming. Het web biedt steeds meer mogelijkheden op dit gebied en sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ geven de mogelijkheid voor de consument om al hun ervaringen met de wereld te delen. Slimme aanwezigheid op de diverse socials is een must voor elke (online) business.

Is jouw bedrijf goed vertegenwoordigt op social media?

Dagelijks zijn honderden miljoenen mensen actief op social media, waarvan vele mogelijke (potentiële) klanten.
Social media bevat een goudmijn aan mogelijke business voor jouw onderneming. Maar in een steeds groter wordend online landschap is het steeds lastiger om op te vallen en de potentiële klant te vinden. Binnen het sociale medialandschap worden de advertentiemogelijkheden steeds uitgebreider. Met onze kennis en ervaring verkennen we graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Volg ons via:

.

eQ Design, partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen je ondersteunen bij het tot uiting brengen van de bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, eQ design staat voor je klaar.

Partners in business

Graag ondersteunen wij in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en functionele (online) identiteit. Uw succes is ons succes. EQ design, boosting your business.

Creative Agency

eQ staat voor emotionele intelligentie. Het is ons doel om uw website & merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving om deze zo goed mogelijk te laten renderen.

Boosting your business

‘Design is where science and art break even’ Designing a brand is designing a relationship.