DISPLAY ADVERTISING

Wil je jouw doelgroep proactief online bereiken? Of juist tijdens een actieperiode jouw aanbieding extra promoten? Display advertising is hier uitermate geschikt voor. Display advertising richt zich op het actief benaderen van jouw doelgroep op diverse websites middels (dynamische) banners en tekstadvertenties.

Doelen:

  • Vergroten merkbekendheid (branding)
  • Verhoging en optimalisatie van conversies
  • Verhogen ROI

Display advertising is een effectieve manier om in beeld te blijven bij jouw (potentiële) klant. Dit doe je door online banners in te zetten om de doelgroep te verleiden. Met behulp van onderscheidende beeldadvertenties trek je de aandacht van de consument naar je toe, de uitdaging is om deze bezoeker te laten converteren. EQ selecteert zorgvuldig de juiste partners en zet zich volledig in om het maximale uit jouw display campagnes te halen.

Op basis van jouw doelstellingen bepaalt EQ welke vorm van display advertising ingezet kan worden. Denk hierbij aan prospecting campagnes, contextual targeting campagnes via het Google Display Netwerk (GDN), campagnes op basis van plaatsingen, remarketing campagnes en tekstlink campagnes. Aanvullend kunnen social media campagnes ingezet worden. EQ adviseert wat de juiste mix is van de diverse mogelijkheden om jouw doelstellingen te bereiken.

Afhankelijk van de kanalen die worden ingezet, zijn banners nodig in verschillende formaten die aan bepaalde bannerspecificaties van externe partners moeten voldoen. Door A/B testing en het experimenteren met verschillende banners en landingspagina’s heeft EQ veel expertise in huis met betrekking tot het creëren van de juiste banners en landingspagina’s voor een optimaal resultaat. EQ verzorgt dan ook graag het creatieve proces mbt style en design van de banners.

Het is van groot belang dat de display campagnes dagelijks geoptimaliseerd worden op basis van prestaties van de diverse uitingen. Om je display resultaten goed inzichtelijk te maken rapporteert EQ zowel wekelijks als maandelijks de resultaten, afgestemd op jouw doelstellingen.

error: