SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Wil je dat jouw potentiële klanten je 24 uur per dag kunnen vinden? Wil je gevonden worden op Google, Yahoo én Bing? Meer leads en sales binnenhalen tegen een hogere ROI? Met zoekmachine adverteren (SEA) zorg je ervoor dat je optimaal gevonden wordt in de zoekmachines door het inkopen van advertentieruimte.
Graag optimaliseren wij je campagnes op zodanige wijze dat je doelstellingen binnen handbereik zijn.

Momenteel ziet de consument de zoekmachine als de manier om op zoek te gaan naar diensten of producten. Hierbij is een toppositie in de zoekmachines van groot belang. Dé manier om dit doel te realiseren is Search Engine Advertising, SEA genoemd. Hiermee prijk jij bovenaan de zoekresultaten wanneer men zoekt naar keywords die direct gerelateerd zijn aan jouw business. Maar hoe haal je hier het optimale resultaat uit? Hierbij komt een grote dosis kennis en strategisch inzicht kijken. Wij helpen jou met het opzetten en beheren van converterende campagnes en geven jou inzicht in de biedstrategie die het beste bij jouw onderneming past.

.

SEA Traject

Aan de hand van een SEA scan onderzoeken wij hoe jouw website of webshop beter gevonden kan worden en op welke wijze je meer sales kunt realiseren. Een SEA traject bij EQ is er op gericht om gezamenlijk uw resultaat uit betaald verkeer te maximaliseren. In een eerste kick-off sessie worden gezamenlijk doelstellingen, KPI’s en targets bepaald. De volgende stap is het opstellen van het plan van aanpak voor SEA marketing. Stap voor stap wordt  een succesvolle SEA strategie uitgerold.

We verhogen jouw online resultaat in de zoekmachines door continu zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Daarnaast optimaliseren we het SEA account op zodanige wijze dat de kwaliteit van het verkeer sterk verbetert en de advertentie teksten zijn afgestemd op jouw doelgroep. Op de website prikkelen we bezoekers met aansluitende landingspagina’s voor een optimaal resultaat. Kennisdeling en samenwerking staat in onze werkwijze centraal. Wanneer je jouw SEA volledig wilt uitbesteden kan dat, maar juist ook wanneer je zoekt naar een strategisch partner kan EQ jou uitstekend van dienst zijn.

Met dashboards en maandrapportages brengen we continu in beeld wat de effecten van geleverde inspanningen zijn. Op basis van deze inzichten kan de SEA strategie optimaal worden gemonitord en continu worden verbeterd.

.

Google Ads campagne

Google Ads is één van de meest succesvolle manier om te adverteren.

Wij kunnen een volledige campagne opzetten in Google Ads. Dit houdt o.a. in:

  • Samenstellen van relevante zoekwoorden
  • Uitsluiten van irrelevante zoekwoorden
  • Schrijven effectieve advertentie teksten
  • Continu meten en analyseren van de resultaten
  • Periodiek optimaliseren

Uiteindelijk streven wij naar zo laag mogelijke kosten per conversie.

Een volledige campagne is al opgezet voor een eenmalig bedrag vanaf € 699,-. Beheer en optimalisatie van jouw Ads campagnes kan vanaf € 95,- per maand (exclusief de kosten die Google rekent voor de bezoekers aan je website). Een review van uw bestaande Google Ads campagne behoort ook tot de mogelijkheden.

error: