SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Social media kan je bedrijf helpen bij het vinden van nieuwe leads, het behoudt van klanten en de groei van jouw onderneming. Het web biedt steeds meer mogelijkheden op dit gebied en sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ geven de mogelijkheid voor de consument om al hun ervaringen met de wereld te delen. Slimme aanwezigheid op de diverse socials is een must voor elke (online) business.

Is jouw bedrijf goed vertegenwoordigt op social media?

Dagelijks zijn honderden miljoenen mensen actief op social media, waarvan vele mogelijke (potentiële) klanten.
Social media bevat een goudmijn aan mogelijke business voor jouw onderneming. Maar in een steeds groter wordend online landschap is het steeds lastiger om op te vallen en de potentiële klant te vinden. Binnen het sociale medialandschap worden de advertentiemogelijkheden steeds uitgebreider. Met onze kennis en ervaring verkennen we graag de mogelijkheden voor jouw organisatie. Graag helpen we je bij het creëren van converterende social ads en een uitgekiende social media strategie.

Social media Ads & strategie

Binnen sociale platforms als LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter zet EQ advertising mogelijkheden in om gericht bij jouw doelgroep onder de aandacht te komen door middel van advertenties op basis van bijvoorbeeld interesses, demografie of functies. Het is dan ook erg belangrijk vooraf te bepalen wie jouw doelgroep is. Wij denken graag mee over welke social media kanalen de beste passen bij jouw doelgroep en welke advertentie vormen  tot de mogelijkheden behoren.

Na het analyseren van de doelgroep en het opstellen van doelstellingen bepaalt EQ welke vorm van social media advertising ingezet kan worden. Je kunt hierbij denken aan prospecting, waar de focus ligt op het sturen van nieuw klant bezoek. Of aan remarketing, waar de mogelijkheid bestaat om een doelgroep te bereiken die al eerder in contact is geweest met je bedrijf. Bijvoorbeeld op basis van e-mailadres of bezoekers die al eerder op jouw website zijn geweest (IP adres).

error: