VIDEO MARKETING & ADVERTISING

Online video consumptie stijgt explosief. “Beeld zegt meer dan duizend woorden”. Video is aantrekkelijk en met video kun je veel informatie in korte tijd overbrengen. Als organisatie kun je hier op inspelen door je producten en diensten te ondersteunen met video. Een goede bedrijfsfilm of kortere films waarin je laagdrempelig en aantrekkelijk de voordelen van je producten en/of diensten kunt benadrukken, kunnen marketingtechnisch erg interessant zijn!

Wil je op een unieke manier én met de juiste boodschap jouw doelgroep bereiken via video? Ben je op zoek naar een groot bereik om uw merkbekendheid online te versterken? Graag ontwikkelen wij voor jou een onderscheidende video advertising strategie om uw doelstellingen op een effectieve manier te realiseren. In overleg met jou stelt EQ het doel van de campagne vast, de tactiek en aanpak om zo feilloos aan te sluiten bij uw doelgroep. Het creatieve proces kunnen we ook voor u uitvoeren.

Bereik jij de doelgroep?

Video heeft de kracht om de aandacht van de consument te pakken en aan te zetten tot de juiste actie. Maar hoe zorg je ervoor dat je video advertenties getoond worden aan jouw doelgroep? Met een onderscheidende strategie worden aantrekkelijke advertenties aan de juiste mensen op het juiste moment getoond. Graag helpen we je bij de strategische en operationele invulling.

Video advertising kan het verschil maken, mits je op zowel een creatieve, tactische en strategische wijze te werk gaat. Onze specialisten geven ondersteuning en advies over het maken van converterende video’s. Graag helpen we u met het doorlopend optimaliseren van de campagnes.

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld en is daarmee het perfecte kanaal om met jouw doelgroep via video te communiceren. EQ zorgt ervoor dat je op YouTube deze doelgroep bereikt. Op het juiste moment, op de juiste plaats, op het juiste device én met het juiste beeld. Of het nu gaat om een demonstratievideo, een informatievideo, een productvideo, locatievideo of juist het “branden” van jouw merk.
Wij zullen de campagnes voor je opzetten. Het optimaliseren van de campagnes en een duidelijke rapportage van kosten en prestaties. Ook begeleiden wij je bij het opzetten van jouw eigen YouTube en social channels.

Target mogelijkheden

Er zijn verschillende target mogelijkheden. Je kunt een campagne zo inrichten, dat je de gewenste doelgroep bereikt met jouw advertentie. Een bekende en effectieve manier om YouTube in te zetten is om je advertentie zo in te stellen dat deze wordt vertoond aan gebruikers die je website eerder bezochten. EQ kan samen met jou de best mogelijke instelling afstemmen.

  • Strategisch advies over video campagnes
  • Operationele invulling
  • Creatie van video materiaal en landingspagina’s
  • Focus op resultaat

error: